ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 2466136
ΤΗΛ. ΩΡΑΡΙΟ 09.00 - 21.00
ΚΑΛΑΘΙ

Αποστολές & Πληρωμές

Τρόποι Πληρωμής


1. Αντικαταβολή

Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και εσείς πληρώνετε το συνολικό αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Η χρέωση είναι 2.00 € για όλη την Ελλάδα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση θα υπάρχει άμεση επικοινωνία (τηλεφωνικά ή/και με e-mail) για τυχόν διευκρινήσεις και επιβεβαιώσεις πριν την αποστολή της παραγγελίας. Η παραγγελία αποστέλλεται εφόσον ο πελάτης έχει ενημερωθεί από το αρμόδιο τμήμα ότι η παραγγελία του δρομολογείται και έχει δώσει την σύμφωνη συγκατάθεση του.

Για παραγγελίες άνω των 200 € με αντικαταβολή πιθανά να σας ζητήσουμε ένα μέρος του ποσού ως προκαταβολή προκειμένου να επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας.  Για παραγγελίες άνω των 500€ οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή δεν γίνονται δεκτές και θα πρέπει να επιλέξτε κατάθεση σε λογαριασμό ή παραλαβή και εξόφληση από το σημείο παραλαβής.


2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας, τους οποίους τηρούμε στις Eurobank & Εθνική Τράπεζα. Παρακαλούμε, μετά από την κατάθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της και στείλετε το αποδεικτικό με email στο info@eurocraft.gr. Στην αιτιολογία γράψτε τον αριθμό παραγγελίας σας που λάβατε στο email και το επώνυμο σας. 


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR4801100910000009100140368


EUROBANK  

GR3802602730000910201407536


Δικαιούχος λογαριασμού: ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

H κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 ημερών στους παραπάνω λογαριασμούς. Πέραν των 3 ημερών και χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία η παραγγελία σας ακυρώνεται.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω webbanking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων με την επιχείρηση μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Εάν η τράπεζά σας, σας χρεώνει για την συναλλαγή πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας συν την τυχόν προμήθεια της τράπεζας σας. Η επεξεργασία της παραγγελίας πραγματοποιείται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της κατάθεσης.


Αποστολές


Στο eurocraft.gr όλες οι παραγγελίες έως τις 15:00 επεξεργάζονται και αποστέλλονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες μετά τις 15:00 επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).

Για κάθε παραγγελία προς αποστολή ή παράδοση, θα ενημερωθείτε μέσω email ή με τηλεφωνική επικοινωνία ή γραπτού μηνύματος SMS στα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει. Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή) ή τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτησή σας και τα προϊόντα που παραγγείλατε θα σας αποσταλούν ακριβώς την ημέρα που θα τα συλλέξουμε.

Σε κάθε περίπτωση που το κόστος αποστολής υπερβαίνει τα 2kgr και δεν μπορεί να προσδιοριστεί εκ των προτέρων και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για πιθανές επιπλέον χρεώσεις.

Οι αποστολές των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών και οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών. Η εκτέλεση της παραγγελίας στο σύνολό της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός (2) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και εντός (3) εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Στις περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας να γίνει σε (4) εργάσιμες ημέρες. Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους μέσω του link της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών που θα κοινοποιείται στο ενημερωτικό e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας από το eurocraft.gr που θα αποστέλλεται στον πελάτη.


Αποστολή με Courier

Για τις παραγγελίες στην Αττική με παράδοση 1-3 ημερών τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr. Σε περίπτωση που ο όγκος ή το βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει το προηγούμενο περιορισμό υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€ ανά επιπλέον κιλό.

Για τις παραγγελίες σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς εκτός Αττικής με παράδοση εντός 2-4 ημερών  τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€ για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr. Σε περίπτωση που ο όγκος ή το βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει το προηγούμενο περιορισμό υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€ ανά επιπλέον κιλό.

Για τις παραγγελίες προς δυσπρόσιτες περιοχές με παράδοση εντός 3-5 ημερών τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€ για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 2kgr. Σε περίπτωση που ο όγκος ή το βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει το προηγούμενο περιορισμό υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€ ανά επιπλέον κιλό.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο αποστολής μέσω courier και τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση είναι 2,00€.